Thursday, December 8, 2011

entry campur2.


okes,sebelum menulis tarik nafas doplohnam kali ala2 nak start marathon 9km ye.tersangat lama tak hupdate blog since abes kat uitm kedah.sangat bz time nak exam n terbawak2 sampai cuti sem sebab wa tengah bz bekerja ye..anda bukan salah bace or wa salah tulis,wa memang tengah bekerja.:').ni bukan bekerja macam zaman wa mude2 dulu sama ada mencuci pinggan di kantin,mahupun mengambil order makanan ,tp wa kerja as financial administrative assistant dekat seketoi butik kat s.i yang kerjanye hanya mengange n siapkan report yang perlu.

banyak sebenaqnye nak citer kat sini.tp wa tak taw nak start macam mane walaupun entry dah masuk perenggan kedua yang mengalahkan karangan bebudak spm ni ha.
okay.start penghujung sem kt uitm kedahhh.alhamdulilah,so far wa dah abeskan ape yang perlu dibelajar kat sane.result pun dah dapat so alhamdulilah..memang sedih memula nak berpisah dengan romie tercinte walaupun kecikbesa kecik besa hidung menahan airmate nak kua tapi last2 kua jugak.bila dalam kete je meme rase nak menjerit aku taknak balik!aku taknak balik!*oke ni tipu.bila kat rumah pun siyes memang asyik teringat time kt uitm.aktiviti menculik part time roomate untuk makeover2,maen lilit2 shawl n belajaq maen gitar dengan tatti, photoshoot doplohpat jam,tengok movie time saat2 akhir nak exam, aerobik dalam bilik n manyak lagi kalau nak tulis..lupe lak.wa xleh nak citer pasal dinner prelaw haritu,risau takut jadi novel plak entry ni so wa sumbat gambar je ye kat sini.:)


over mak nok.:')


dengan adik2 gojess.weehehe~


dapat bagi je pun jdlah.:'(


-picture had been removed. my friend dah bertudung.
rasa xokay pulak letak gambar lama-


dengan romies.ape?wa nmpak mcm org prgnant?mmg pun.T.T

part time roomieee..

bajet jap.:D
dengan clazm8

dengan geng lefthanded.;D

okay habis pasal prelaw life.now start pasal life wa time jadi penggangur,bukak mate.memang loss sket.pastu back to real life.belajaq memasak,mengemas rumah,mengemuk kan badan,belajaq gitar n banyak lagi.den after wa kerja camni je lah rutin.p ofis,bukak kerja ape yang patut,balik tengok TENTANG DHIA,ngange n tu je.habis pasal life.

ehm.wa rase tu je kot wa nak hupdate.huha.nanti wa rerajin update lagi.:D
tangan lenguh.okbai~




6 comments:

zulhilmi tempoyak said...

kiut gak kawan...hahaha

lia fen said...

sweet...

wAwA said...

ZULHILMI:dia xhabis2 dengan kawan kte ye.-.-.huha

wAwA said...

lia fen:u r sweeter dear.:)

iyka zulaika said...

cantik ! :)

wAwA said...

Thnx syg:)