Friday, August 19, 2011

tragedi hari jumaat

wa tengah berjalan2 dalam bilik wa sambil pegang semangkuk laksa.
dengan penuh kasih sayang wa letak mangkuk laksa tu dengan penuh kasih sayang kat atas lantai depan lappy. lepas tu,wa pun bergerak slow2 kat meja study dengan muke tenang.

TIBA2..taw ape wa nampak?taauu apE wa nampak????????????


Menda yang sangat takut sampai wa rasa wa ade potensi untuk pengsan doplohnam jam kome taw!

baik kome tak payah tawu.memang meremang bulu roma tahap nak tercabut dari kulit.kome penah rase macam ni?penah?phew...betoi sangat takut.

bila nampak je mende tuh wa terus undur 3 4 tapak ke belakang tahap nak bukak silat.tapi xsempat bukak silat sebab mende tu memang besa betoi!
wa pun terus berlari2 panic and panjat katil.nasib baek ade my romie bertukar jd power ranger kaler hijau dengan kuning berjaya bunuh benda tu.

ssungguhnya wa memang xleh bla dengan LIPAS.gimme biawak,katak ke ular,wa sanggup lagi tp pliz bukan LIPAS!.bijik mate dy betoi2 besa!siyes.xpun cicak.wa penah al2 kena histeria sebab terpijak cicak.T.T

INFO:lipas antara top6 serangga yang paling dibenci manusia didunia.

ps:wa xarat nak letak gambar.bayangkan je la ye.>.<'..

13 comments:

budak comey said...

ingatkan ape ke benda tadi..adoyai,lipas2...

Tatty Hassan said...

sampai hati awk ckp sy power rangers hijau. boooo

wAwA said...

budak comey:wuuu...cuak kan?kan?

wAwA said...

tatty:awak kaler kuning lah.jeje kaler ijau.:D

Cik 373 said...

bah..kte same la wa.
SAY NO TO LIPAS.
kte xkisah kte tidu ngan ular ke cicak ke katak.
kalau LIPAS.=.="

kte pernah berlari di koridor blok dengan menutup satu badan kecuali mata dengan selimut angkara ada lipas masuk dalam bilik dan cubaan melarikan diri sedang giat diaktifkan.

p/s;lame sgat nk titik nye.

BuLat i2 CirCLE said...

lipas kn comel..letak je lam balang . wt cm bele ikan..hehehe

wAwA said...

pinas:really?wahhh..kte mmmg snsitif betoi lipas nih.klau buleh biaq mende tu pupus!

ps:dasyat betoi kisah kmo.:O

wAwA said...

bulat itu circle:huwaaaaa..mau pengsan seminggu jawabnye kalau jumpe lipas duduk dlm balang.T.T

Shawn Razaleigh said...

puasa ke tak woi.haha

buat lah lipas cicah laksa..awrr

wAwA said...

shwn:haha.malammm lah.yakssss!tolong jgn ckp lagiii.-.-'mau trauma makan laksa nanti

Izyan Masri said...

HAHA.ASAL PEMPUAN SEMUA TAKUT LIPAS HUH ? MUSYKIL BETUL.ECECEY.BELAGAK PULAK

wAwA said...

amboi2 yan,nanti bapak lipas kejaq dy baru taw.huha

starzieti said...

saye pun tak suke lipas. mmg menjerit kalau nampak lipas. hee.