Friday, August 12, 2011

a tiring day tp enjoy~

hari rabu yang lepas wa dengan classmate semua pergi bukak puasa ramai2 dekat RMJ kt SP.ini merupakan kali pertama group kami mengadakan program.(ada macam karangan bahase melayu terbaik x?*kening2)okay.terinngat zaman mude2 dulu asyek buad karangan camni.ye la.kita pun fashback la kan zaman mude2 kita dulu.okay,ape pun bukan nak citer pasal karangan terbaik zaman mude2 ea,wa xde la nak citer sangat just nak upload picture je beberape ketoi dengan apa yang jadi time hari rabu yang indah tu .

lepas kumpul semua,wa dengan syed,cik angin,ida,n azizah.kami semua naek kereta drive by syed ye.sampai je kat sane.semua dok macam muke blur2 gitu.almaklum la.perut dah buad konsert,makanan depan bijik mate.




:-Q <--smiley air liur meleleh.


lepas je abeh makan wa dengan jeje terus dok main snap2 gambar kat situ.ye la.sbelum ni asyik xde chance je nak amik2 gambaq.



jeje n syedddddd


wawa n syeddddddddd

lepas dah abeh posing kat sini baru malu sebab orang tengok,tp lepas balik smbung posing lagi sampai rase pening2 perut.



haaa.pilih2 mane berkenan.



perhh,trase sangat over

oke.stop kat sini.pastu kteorang pun pegi lah cs.sampai cs cari kek untuk mak ida sebab bufday mak ida.tp xde yang best so kteownk rushing ke fairy.sket je lagi,betoi,skeettttttttt je lagi nak tutup.kami customer last.pheww,lega dpt seketoi kek black forest.lepas balik homestay mak ida,mak ida masak mee goreng,gile kentang sedap.bila teringat buad wa rase kempunan balik.menyesal xmintak resipi mak ida.godokgodekgodokgodek,jam pun tunjuk pukui satu and kteownk pun overnight kat situ,esoknye balik at 7 coz kelas kul 8.makbapok,memang kagum tetibe terovernyte kat luar,fes time tuh.fes time.:')


p/s:sorii gambaq sikit je leh upload sbb tenet laju bebeno n gambaq kat umah ida xde coz beteri camera dah abeh,btw,adik ida.ensem..tu je nak ckp.okbai






20 comments:

IBNU QASIM said...

peh sedap makanan....

wAwA said...

perhhh.memang sedapp pun..meh dtg SP p makan kat situ.:D

wAwA said...
This comment has been removed by the author.
izah sani said...

wahh,azwa makan byk.patotla ehem2.hahaha

izah sani said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ee comella yg pkai selendang corak leopard tu.

wAwA said...

jeje:perhh.sape yg makan ag banyak skrg ni.=.=

wAwA said...

anonymous:dah2 la tu jeje.=.='

Cik 373 said...

kte mewkili ckgu bm skolah dary nk tgur bahawa terdapat bnyak kesalahan tatabahasa dalam post nie.

wah,memang nmpak de yg t'over dalam pix tue.

Cik 373 said...

kte mewkili ckgu bm skolah dary nk tgur bahawa terdapat bnyak kesalahan tatabahasa dalam post nie.

wah,memang nmpak de yg t'over dalam pix tue.

wAwA said...

perhh.kte ase ayat kte tbaik la cik 373.mmg xsalah lagi..
p/s:besela.yg over uh yg paling pames.:P

Umie Artoqiemie said...

alaaaaa, bestnyeee...

wAwA said...

huuu..best2,jom join nex time.:D

miss ryrinn _ angin said...

ngahaaa . terbaik ! tapi asal muke den ciput je . ahaa

wAwA said...

bahhaha.dah gambaqnye seketoi je yg oi..ni je lah yg den upload.

wAwA said...

bahhaha.dah gambaqnye seketoi je yg oi..ni je lah yg den upload.

sifu im said...

wahh..ikan pe tu nmpk sdp je

wAwA said...

ikan siakap 3 rase!datangla kt rmj.blh tahan la rase dy.huha

roq said...

nyum2....best nye kalo adi mamat yang sengsorang tu sambil ditemani gadis2...hahaha

singgah2 la sini ye :)

Anonymous said...

fuyoo kawan azwa comel!!!!!!!!!!!!!!!!!