Sunday, August 7, 2011

nak kawen.:-^

okay.bunyi tajuk memang dah mengambarkan wa ni gatai bagai.for the those yg stereotype pasai bab ni.memang akan kate yang orang kawen awal ni gatai pe semua..
tapi kan bila wa bace pasal satu blog ni..

http://myraluvherlife.blogspot.com/2011/08/kini-aku-bergelar-seorang-isteri.html
wa rase macam.
WHY NOT?for those yang nak kawen awal tu memang patut dibagi je.okay.memang lah agak susah kalau nak ikutkan dari segi tanggungjawab apa.bukan senang nak jd a married person,tp,by this,sekurang2 nye dapat mengelak kan maksiat n hidup leh jadi lagi bermakna.


yeye kawen.yeye kawen.:D


macam dalam gegirl dalam blog kat atas ni cakap.okay,malas cakap.bace seniri.:D

okaylah.bagi pendapat wa lah.kawen awal ni bagus sebenarnya.(ecece mlebih2 pulak kau wa.).okaylah.nak cakap tu je.

p/s:ma cakap kalau ade sape2 masuk meminang ma terima je.tp,xde sape nak meminang.cemane nii.T.T
okbai

33 comments:

Qalbun Syakirun said...

bagi kite..ok je kawen awal...leh dapat BABY awal..ahahahhax...wa!!nanti kite suh pak sedare kite masuk ming kamu..umur die 30 an...

wAwA said...

tp kte xnak la beby awal.nak ade ikatan je.cemane ni.:(
huwaaaa..yg umoq 40 xde?=.=

Qalbun Syakirun said...

erm..ala..kalau kmu dah de ikatan..gerenti nak baby awal gak..hehehe..tpi kan..cam besh je..cam skrng nie..memg ramai orng kawen awal..dah jadi trend lak..

faten muhamad said...

wa, kte sokong!!!!!!!!!!!!!!
kurang lakukan dosekan? hehe
cepat-cepatlah tau? aha

wAwA said...

taknakkkkkkkk..jte tanakk..kte xsuke beby..T.T..taw xpe..tu la pasai kan.menjage keselamatan..jommm pikaaaaaa

Qalbun Syakirun said...

wa : kite tak de calon maslhnye.kalau boleh..tak mau sebaya n nak yg dah bekerja..ahahahhax

fatin :kmu pun came...cept2 la jugak..hehehehhehe

wAwA said...

faten:betol3...kte agree dengannn kmooo..hidup pun selamattttttt.kan.xde rase susah ati ke ape.haihh

wAwA said...

pika.haiyah.kte plak xde org nak meminang.alamatnye kne mnunggu le.:D

haah..faten pun cepat2 taw.huha

P3L3K said...

saya otw ke bota . nantikan kehadiran saya okay ! rombongan adalah dlm 50org..minum air jadilah :D

wAwA said...

awk tipu ahmad firghili..^^

P3L3K said...

jgn lah ckp ayat last tuh . =.= ..bhaye @@

wAwA said...

tp betoi la kan2?.-.-

Afifah Fuad said...

kak wa. nty da ade yg minang. jemput lah haha >salam ramadhan kareem ;)

wAwA said...

afifah:com4mlah.nanti tlg basuh pinggan taw?huha.okay dear.slam ramadhan jugak.:)

Afifah Fuad said...

oke juga. income basuh nak banyak sikit eh? haha

wAwA said...

owh.pun boleh.:D

DEZAMAN COTTAGE said...

kawin awal nie tak rugi....kalau dah ada pasangan yang sesuai jgn tunggu lama-lama....

wAwA said...

yuppp..agree dgn dezaman,tp xde org nak masuk meminang agi nak buad cmane.:D

Amirul Amin said...

jom kita berkahwen..awak sudi tak menerima saya..:)

MissViVio said...

hehe...dah jodoh ringan kwin awl la. :) kwn sya yg sbya dgn sya 20 thun, da dpt ank pon. :D

mOhD hAfiz said...

da ad calon nk kawen??..haha :)

wAwA said...

amirul amin:haha.tnyer mak dulu.

wAwA said...

miss vovo:nak jugakk.really?seronoknye dy.huhu..tp kalau wawa xnk la beby awal..juz nak ad ikatan je.:)

wAwA said...

mohd hafiz:ade laa..tp dy xnk kawen.haha

Amirul Amin said...

jumpa dan tanyer mak awak?? takutlaa.. hehe

cucu umie said...

ad bgus dan buruknye kawin awl nie..tpy yg baiknye dpt mengelkkn maksiat..

wAwA said...

amirul amin:kalau macam tu payah la sikit..huhu

wAwA said...

cucu umi:agree!tp tula..macam payah sikit la kan nak handle..

Anonymous said...

wat air pun x pandai cmne nak kawin.booo azwa

Anonymous said...

azwa pilihla sye sbgai suami.nie no tpon I 0132345678

Anonymous said...

wajah azwa berbeda dulu dan skarang

wAwA said...

anonymous:dah2 lah tu jeje oi..=.=

wAwA said...

anonymous:dah2 lah tu jeje oi..=.=