Sunday, August 14, 2011

4 sebab kenapa playboy jadi pilihan wa


perhh,tajuk gempak je,BUKAN wa ye..okay,let me move on to our topic ye ibu2 bapak2,anak2 semua..ini based on apa yang wa baca,apa yang boleh nampak. obviously, sesungguhnye perempuan memang tak suka dengan playboy.ye la sape nak kena di due,tige,empat lime kan bagai. but, bukan semua perempuan macam tu.ada jugak yang still move on with that boy even tau boy tu playboy. perhhh,apekah jadahnye.okay,dun misinterpret data.

bagi wa benda ni depend pada pendapat masing2 lah.antara sebab yang perempuan ni pilih playboy

*PB dah masak dengan perangai perempuan.ye lah. dah namanya PB idak la seketui due je gf nye.mestilah berketui2 kan.so,dieorang dah lebih pandai memahami kaum perempuan ni. pe suppose nak buat bila perempuan merajuk,girl cakap berbelit2 apa yang dia cube sampai kan,apa reaction yang perempuan expect in certain situation..ala2 ahli nujum gitu(ecececece.bangga PB bangga?=.=').so,xkesah la kalau dia ada pasang lain,as long as,dia paham saya,tahu pe saya nak(kate2 orang yang xkesah)

*biasanya bg PB ni most of em bersungguh2 kalau nak dapatkan perempuan tu.selagi xdapat dieorang akan rasa tercabar.tapi,bila dah dapat tu.gegirl,say babai to papa pliss~~so,bagi sesetengah girl.it is challenging woah.dia maen dengan kita kita maen dengan kita balik.so,buat2 playing hard to get dengan PB nih~:D

*plus PB,well,pandai mengayat..even terpaksa menipu sikit,(manyak sebenarnye)..tp dieorng tend untuk menipu demi jage hati perempuan tu.

contohnye:

GIRL:"nak merajuk.semalam dah la xbalas mesej".*usha tempat lain
PB:'sayangg,sori.i xkol malam td,i xsihat'(padahal lepak kat luar dengan awek laen)
GIRL:'sorryyy..u oke x ni?sorry marah2,sihat x ni?*panic

haaa..nampak2 cemane dieorang berlakon.pheww.terbaik kan.even macam tu,tp perempuan akan anggap,how sweet my bf(sedapkan hati)..:')

*next point is sebab PB ni,usually dieorang memang jenis yang berani and cool je..gentleman,meant kalau direject mahupun dimaki hamun dieorang tetap maintain je.still cool.*berlalu dengan muke tenang macam takde ape2 jadi sedangkan dalam hati dah rase macam kena blender.manthoppppp~~..so,even dah tawu dia playboy tapi tgk kecekalan hati mamat tu tetiba lah boleh tersuka plak.huha(bahase apa yang wa cuba cakap ni.=.=')

tapi kan ini based on my reading+tgk drama+experience lah.janganlah pulak kejap lagi ada yang datang nak bunuh wa sebab marah pasal ni. tapi reality nye.after je taw boy tu PB,selalunye memang sayounara lah kan.;)


18 comments:

naddhy92 said...

hahaha...setujuuuuu!!..lagipn yg jadi pb ni selalu2nye ensem..kn3??..*gatal* haha..:p

Cik 373 said...

post wa mengingatkan kte dekat Chuck Bass.. *dup dap*

IBNU QASIM said...

ade betol nyer jugk ape yg awk kate nie..hahahah

AwieAGC said...

jgn la cari nahas dgn playboy.. xkemana nnt cinta tu

wAwA said...

naddy:ececece.gatai2.haha.tau xpe kan.:D

wAwA said...
This comment has been removed by the author.
wAwA said...

cik 373:kte jd an chuck bass inspirasi!:D

wAwA said...

ibnu qasim:kan3?huhu.taw xpe..

wAwA said...

awie:perhhh.idaknye encik oi..mintak2 djauhkan.:D

sarahhaeyo said...

btol2...sempoii btol akak nie...:))

Anonymous said...

azwa pun playgirl kan dulu??????????????????

Anonymous said...

azwa sempoi kew???????????????

wAwA said...

saraheyo:Thanx dear.same goes to u!:D

wAwA said...

anonymous:cukup2 lah menyamar jeje oi.=.=

wAwA said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

I'm right here to assist get your website off to an excellent begin. Don't be 1 of these that wished that they had done it far better the first time, then just take on the job, and cost, of starting over. Your website displays that which you and your business or hobby are all about.

I'm capable to offer low-cost, user-friendly, customized created websites to get a vast assortment of businesses, organizations and groups.Furthermore, it should not price a lot of money to obtain you began. I am going to assist guide you via the method and even warn you once i think you could be acquiring in over your head, or past your budget.

Listed here are some hight quality companies to get a resonable price:

Front-End Development
Custom web site design
Affordable web site design
E-Commerce website design
Corporate Website Design
Innovative website design
Static Web Design
Website maintenance
Web site re-designs
SEO Services
Logo Design

Please look around the site for further information about the [url=http://www.adrianbotea.com]freelance web designer[/url] services that I am able to offer and to see examples of websites that I have designed

--------------------------------

[url=http://www.adrianbotea.com/seo-services][img]http://www.adrianbotea.com/seo-moz.png[/img][/url]

Anonymous said...

azwa gemuk azwa gemuk azwa gemuk

Anonymous said...

eleh poyo hehe