Thursday, May 5, 2011

boleh xcakap elok sket?

wa memang tengah hot tahap gajah time tulis entry ni.what the camel betoi..buleh dak kalau nak tegur orang tu gune ayat yang sopan sikit.tak payah lah tulis perkataan2 yang memang xleh bla gler yang buad orang rase nak marah je..

dear somebody,
wa xperfect pun,always buad salah yang wa sendiri tak perasaan..xsalah kalau nak tegur.
tapi tengok keadaan la sikit cara nak tegur tu.

dear somebody,
wa buleh paham bahase melayu yang simple.xpayah la nak sarcastic sangat.

dear somebody,
wa terima je orang nak tegur der.xde nya wa nak pegi hanta kaki pukui suruh belasah.

kaylah.wa yakin ramai galz pun akan bengang bila kena tegur dengan cara camtuh.boy,kamu tegur orang tapi ayat kamu seniri kamu xjage.come on lah.tegur elok2 xbuleh ke?.




tgk,kan dah muke stress.haihh.


btw somebody,thanx gak lah kat hang sebab prihatin an?
kaylah.tu je nak cakap.

...........................................

8 comments:

safuraasali said...

sape buat sayang i marah ni ha??

wAwA said...

ader sorang hambe Allah ni dear..tegur org tak reti tgur org lekloq..aishh

ahmad firghili said...

sape? :0

wAwA said...

tahla..anonymous

Megat Azfar said...

wa tak leh la ngok wa mara. okbai

wAwA said...

ececece megAT.ayat ang mmg xleh bla.okbai

naim said...

kerana mulut, badan binasa.. bahkan satu negara boleh terancam kerananya..

http://akuislam.com/blog/doa/penawar-sakit-hati/#axzz1MEQVZZTE

wAwA said...

taw xpe.tq naim.do follow ur blog then.=)