Tuesday, June 26, 2012

my journey begin.

Lama wa xupdate blog.busy sangat dengan lifestyle sampai tak taw nak cakap macam mana. hope i can manage my time well..

wawa dah pun mendaftarkan diri ke MULTIMEDIA UNIVERSITY as a degree student. seriously first day jejakkan kaki kat sini rasa macam nak menangis*tapi tahan sebab dah tua, meraung menjerit bagai. i had been given almost 9month bercuti*kalau pregnant wa dah ada beby,:D tapi still tak cukup lagi masa nak menyiapkan diri nak belajar. fitrah manusia. xpernah yang nak cukup.

Laa ni. wa nak share my life kat sini. basically everything fine ja. enjoy. semua tempat dekat. xpayah nak transport pun boleh hidup.makanan syiok gila. Piza, tutti fruiti and macam2 tempat makan dekat jaa boleh bermarathon. kelas pun best sebab boleh arrange kelas seniri. xpayah kelas pagi.nak kelas petang,no class on monday and one class on Friday..aktiviti pun banyak gila, asyik nak berBBQ and lawatan ke sana sini..wa bersemangat waja masuk silat gayung, MMU rovers and skuba club.


okay done part seronok. tapi bila almost a month wa kat sini... SERIOUSLY i m studying in the pressure cooker. :'(..wawa rasa baru je masuk but now dah kena prepare for mid term exam. every tutorial soalan memang banyak gila. tak termasuk dengan cases every week. so far wa dah dapat almost 75 cases yang nak kena review. kalau ikutkan rasa penat tension nak muntah tu probability untuk tukar course memang tinggi. tapi bila ingat hanya menghafal je yang wa mampu. so terpaksa tabahkan jugak nak face semua ni.


so my advice, for those yang on the way nak masuk universiti tu. get ready lah ea. sesungguhnya preparation dari segi mental n fizikal tu memang penting gila bagi korang xmamai2 lagi time nak start class macam wa.-_-


thats all for today. nanti wawa update lagi.bye!salam.:)

3 comments:

Anonymous said...

Being a young football supporter and player, I can also see the many good sides of football. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Mitzy Bags[/url] You don't mind if I shoot first, do you?(Ronnie points his gun at Davy)Davy: Oh, go aheadRich snobs always got firstRonnie: Alright, Jeeves. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose chilliwack[/url] Vqrcrijcy
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora Sale[/url] Alfvlotxj [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose jackets[/url] eywajexch

Izzat Amir said...

New blog created and updated. Visit me :)
http://www.izzatbegovic.blogspot.com/

wAwA said...

Thanks izzat.yeah i will