Wednesday, July 6, 2011

pamily baru

oke,setelah beberape dekad wa xupdate blog sebab internet connection yg sangat 'laju'.last2 rini wa tak dapat nak tahan la nak update blog.now bukan nak cerita pasal mak wa(tsedak mak i kat umah uoolls) dapat anak baru ke hape,tp pasal wa dah dapat pamily baru yang wa nak sangattt tahun ni.

ni lah dia anak wa yang baru
*jeng3''


wa beli ni time wa ikut roomate wa balik umah kat jitra,murah je.siap ngn beg skali,sape nak beli boleh la pi kat kedai do re mi depan aneka nunnn...siyes ase nak lompat2 sebab hepi sgt time tuh,tp sebab kat public an terpakse lah control ensem sket.



cover ensem.cover2

act wa xpandai pun maen nye,beginner lah katekan,baru tahu chord ja skit3.tp sape kesah kan yang penting hujung sem ni,wa nak try cover lagu ngan roomate wa,tatty a.k.a sifu gitar wa lahh...(ni azam gua tahun ni:D)

wa tanyer orang2 yang teror gitar ni act diaorang kate xlama pun nak belaja mende ni,kalau betoi2 nak belaja sebulan cmtuh pun insyaAllah dh boleh main dah.

but for gegurlz ea,anda perlu bersabar lah ea since nanti jari2 anda kemungkinan akan kematu skit lah sbb string gitar tu bakal gigit tangan anda.

so,for those yang nak belaja gitar tu,dont give up k n the best of luck untuk korang~^^


tu je nak ckp,okbai



6 comments:

-FiNaZ- said...

wow..*kagum*
dlu sye de men ckit2 kat zman matrik ble sye bosan utk study..
kte tau chord E minor je.hahax..
yg len pkai petik.siyes,how much it is??

wAwA said...

wahhh.okelah tuh encik!kte plak bule lah skit2,tp nak tuka dr satu chord ke satu chord emg xleh laju la.wuwu.ni yg gitar bodo2 je.seratus lebey.xmampu uols nak beli yg mahai2.wuwu

-FiNaZ- said...

okay ar tue..kte pun org len pnya gitar rembat wat miming agu korea agi tue..hu3
wow,100++ mahal tue cik kak oi..lau bodo2 pnya dlam 80++ leh dpat dh.de 1 hari tue,de org nk tlg beli an.die leh dapat an under 100.mmg teruja giler+fikir2 nk ke xnk.n the answer no. =(

wAwA said...

wahhh hebattt gila dah pande cover lagu!owh ye er.ne kte tawu.kte tgk dlm sratus lbeyh siap ader beg kte twoz excited.T.T..
lahh.ye er.rugi gila..gaji dah dapat pi beli gitar pinaz oii,kte duet na.:D

zulhilmi.tempoyak said...

jgn nk kiut sgt...hahaha

wAwA said...

haha.ayat mimi xleh bla